Εκδρομές

Έτσι δεν θα χάσετε τίποτα από την επίσκεψή σας στο νησί της Σαντορίνης .

Οργανώστε μια εκδρομή και να προσθέσετε ένα ειδικό στοιχείο που θα σας φέρει πιο κοντά το μεγαλείο του μαγευτικό νησί της Σαντορίνης . Εκδρομή με βάρκα σε όλο το νησί, με το λεωφορείο σε όλες τις γνωστές και άγνωστες γωνιές της Σαντορίνης, εκδρομή με μαθήματα μαγειρικής , καθώς και περιοδεία φωτογραφίας, όπου μπορείτε να αποθανατίσετε τις ομορφιές του νησιού.
Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που παρέχονται για να νιώσετε την μαγεία και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κρυμμένους θησαυρούς της Σαντορίνης.

Εκδρομές με σκάφος

Μπροστά σας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου . Όλα γύρω από τους επιβλητικούς βράχους της Σαντορίνης και των νησιών που

δημιουργήθηκαν από την έκρηξη του ηφαιστείου . Χρησιμοποιήστε ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο σκάφος για να επισκεφθείτε τα νησιά γύρω από τη Σαντορίνη, όπως η Φολέγανδρος, η Ανάφη, η Πάρος , τη Μύκονο και άλλα.

Λιμεναρχείο Σαντορίνης , Τηλ. 22860-22239

Εκδρομές με λεωφορείο

Εξερευνήστε το νησί με τη χρήση ενός αυτοκινήτου ή την τοπική συγκοινωνία. Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων βρίσκεται στην πλατεία των Φηρών . Στη διεύθυνση www.ktel - santorini.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα δρομολόγια , χρονοδιαγράμματα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να θέλετε .

Τηλ . 22860-25404, 22860-23812

Περιπλάνηση φωτογραφίας

Αποθήκευση για πάντα .
Γοητευτικό, μυστηριώδες, επιβλητικό. Νιώθεις τη μοναδικότητά του από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αντικρύσετε την Καλντέρα από το πλοίο . Πού είμαι; Είναι αυτό ένας άλλος κόσμος ; Θα μπορούσε αυτό να είναι το νησί όπου η φύση αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει όριο για την ομορφιά ; Φροντίστε να είναι για πάντα μαζί σας, είτε με την εξερεύνηση από τον εαυτό σας ή με έναν από τους επαγγελματίες φωτογράφους του νησιού . Χρησιμοποιώντας το δικό τους αυτοκίνητο , θα σας
οδηγήσουν σε μοναδικά μέρη και τοποθεσίες .

Μαθήματα Μαγειρικής

Μαθήματα μαγειρικής που θα σας κάνουν μέρος των γαστρονομικών συνηθειών της Σαντορίνης .
Εκτός από το αξεπέραστο τοπίο της, η Σαντορίνη είναι γεμάτη από μυρωδιές και γεύσεις που αναπτύσσονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο έδαφος του νησιού. Επομένως, μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μαθήματα μαγειρικής και να πάρετε μαζί σας όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να δημιουργήσετε εκπληκτικές συνταγές με σαντορινιό χαρακτήρα. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λαχταριστά πιάτα με σαντορινιό τοματάκι, φάβα, κάπαρη σε υπέροχους συνδυασμούς και γεύσεις που θα κρατήσει ζωντανή την ανάμνησή σας από την επίσκεψή σας στο νησί της Σαντορίνης . Προσπαθήστε να κάνετε κουφέτο, μελιτίνια και άλλες τοπικές και ελληνικές συνταγές μαθαίνοντας τα μυστικά και την δεξιοτεχνία μέσω των μαθημάτων.
« επιστροφή
meltemi tripadvisor
meltemi tripadvisor
ΕΟΤ ΜΗΤΕ 1144Κ014Α0405900
Meltemi Village
Περίσσα, Σαντορίνη, Ελλάδα
τ: +30 22860 81 325
φ: +30 22860 81 139
www.meltemivillage.gr

meltemi@otenet.gr
© 2018 Meltemi Village All rights reserved.
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion